Obilazak manastira Crne Gore

ОРГАНИЗУЈЕ ПОКЛОНИЧКО ПУТОВАЊЕ СВЕТИЊАМА У ЦРНОЈ ГОРИ

KOСИЈЕРЕВО-ПРЕВЛАКА-ПОДМАЈНЕ – ЦЕТИЊЕ – ДАЈБАБЕ – ЖДРЕБАОНИК–ОСТРОГ

датум поласка:

2 дана минибус

1.дан: КОСИЈЕРЕВО –  ПРЕВЛАКА  –  ПОДМАЈНЕ

 Полазак из Пала у 5:00h испред Храма Успенија Пресвете Богородице, из Лукавице у 5,45h. Око 09:00h долазак у манастир Косијерево (Стопало Св. Луке). Одлазак према манастиру Св. Архангела Михаила, Михољска Превлака Тиват (мошти Св. Превалачких Мученика).Потом полазак за манастир Подмајне (Будва) и конак у манастиру.

 

2. дан: ЦЕТИЊЕ-ДАЈБАБЕ-ЖДРЕБАОНИК-ОСТРОГ

Одлазак за манастир Цетиње (мошти Св. Петра Цетињског и рука Св. Јована Крститеља) и учествовање на светој литургији.Одолазак за Дајбабе, (мошти Преподобног Симеона Дајбабског).Одлазак за Ждребаоник (мошти Св. Арсенија Сремца Другог србског архиепископа) и на крају одлазак за манастир Острог (мошти Св. Василија Острошког).

ЦИЈЕНА: 75 КМ

АРАНЖМАН ОБУХВАТА: Превоз туристичким  минибусом на назначеној релацији и услуге пратиоца из агенције,путно осигурање и боравишну таксу и смијештај у конаку. Програм је рађен на бази 18 особа. Агенција задржава право на отказ путовања у случају недовољног броја путника.

 

НАПОМЕНА:  Храну понијети.  Могуће је купити храну на  успутним краћим задржавањима. Сви поклоници се умољавају да у манстире и храмове улазе пристојно одјевени, онако како налаже наша Светa црква.