Jezero Perućac

Trajanje 3 dana

1. dan (petak)

Polazak minibusom u 7h. Dolazak na Mokru Goru. Vožnja Šarganskom Osmicom. Ručak. Nastavak puta do Kremana i spomen doma Kremanskih proroka Tarabića. Obilazak manastira Rača. Dolazak u hotel, piće dobrodošlice, smiještaj i večera.

2. dan (subota)

Doručak, odlazak do Mitrovca, poseta info punkta N.P. Tara (mini muzej flore i faune Tare), odlazak na jezero Zaovine, ukrcavanje i vožnja brodom kroz kanjon rijeke Drine, rucak na brodu, obilazak Perućca i najkraće reke "Godine" (365 m), večera i muzicki program.

3. dan (nedelja)

Doručak, odlazak na spust rijekom Drinom, rucak na rijeci ili hotelu. Obilazak jednog od vidikovaca pri povrataku kući.

Cijena: ???

Kontaktirajte nas!

Trajanje 6 dana

1. dan

Polazak minibusom u 7h. Dolazak na Mokru Goru. Vožnja Šarganskom Osmicom. Ručak.Nastavak puta do Kremana i spomen doma Kremanskih proroka Tarabića. Obilazak manastira Rača. Dolazak u hotel, piće dobrodošlice, smiještaj i večera.

2. dan

Doručak. Obilazak Mitrovca i jednog od vidikovaca na Tari (Kozija stena i Tepih livada), odlazak na jezero Zaovine (stanište Pančićeve omorike) ručak u prirodi, kupanje na jezeru, povratak u hotel, večera, slobodne aktivnosti.

3. dan

Doručak, obilazak manastira Rača (13 vijek zadužbina kralja Dragutina) i Bajine Bašte, obilazak Perućca (rijeka Godina, najkraća rijeka u Evropi duga 365m), ručak, slobodne aktivnosti, večera.

4. dan

Doručak. Vožnja kroz kanjon Drine i ručak na brodu. Slobodne aktivnosti.Večera.

5. dan

Doručak. Odlazak na spust rijekom Drinom, ručak na rijeci, kupanje, povratak u hotel.Večera i muzički program.

6. dan

Doručak, napustanje hotela i povratak kući

Cijena: ???

Od mogućih destinacija po želji mogu se napraviti i drugi programi tj. za neki od programa koje smo ponudili neke destinacije mogu se izmeniti i dodati druge maršute.

Kontaktirajte nas!