Paraglajding, rafting, planinarenje

Ukoliko ste umorni od svakodnevnih obaveza, stresnih situacija, pritiska na poslu, gužve u saobraćaju, nemate strpljenja i želite da odete u prirodu, osetite promenu, osetite se živim… ovo je ponuda za Vas!

Ponuda vikenda na Kopaoniku u trajanju petak-nedelja (tri dana/dve noći), prevoz minibusom.

Ponuda 1

Nudimo mogućnost letenja u grupama (četiri ili više tandem paraglajdera) gdje je moguće napraviti nekoliko desetina letova dnevno. Poletište Pančićev vrh pruža idealne mogućnosti za panoramski let u tandemu sa sletanjem ispred hotela Grand.

Dan 1 - Dolazak na Kopaonik, smeštaj u apartmane. Polazak na jednu od atraktivnih lokacija za paraglajding. Let u tandemu paraglajderom sa iskusnim instruktorima. Povratak u apartmane. Fakultativno večera. Noćenje.

Dan 2 - Doručak. Polazak na početnu stanicu trase za rafting Usće - Polumir u trajanju od 2 do 5 časova. Ručak (lunch paket) Povratak u apartmane. Fakultativno večera. Noćenje.

Dan 3 - Doručak. Napuštanje apartmana. Fakultativno jedna od aktivnosti po izboru (program orijentiring, planinska šetnja do "Isposnice Svetog Save", obilazak manastira Studenice, streličarstvo, itd). Kraj programa.

Cijena: ???

Kontaktirajte nas!

Ponuda 2

Ponuda letenja tandemom u Studenici se bazira na panoramskom letenju. Poletište je mesto zvano Relej i visinska razlika je oko 300 m. U dobrim vremenskim uslovima trajanje leta može da bude i do 60 min.
Letenje u Studenici pruža nezaboravan pogled na srednjevekovni Manastir Studenica,  ali i prirodnim lepotama obdarenu okolinu.
Kao mesto za sletanje se koristi livada koja je u neposrednoj blizini Manastira i motela Studenica.

Dan 1 - Dolazak u Studenicu, smještaj u motel Studenica. Polazak za poletište Relej. Let u tandemu paraglajderom sa  iskusnim instruktorom više puta. Obilazak manastira Studenica. Večera. Noćenje.

Dan 2 - Jutrenje u manastiru Studenica (po želji). Doručak. Polazak na refting Usće - Polumir u trajanju od 2 do 5 časova. Ručak (lunch paket). Povratak u motel Studenica. Večera i noćenje.

Dan 3 - Doručak. Planinska šetnja do "Isposnice Svetog Save. Ručak (lunch paket). Kraj programa.

Cijena: ???

Kontaktirajte nas!