PRVOMAJSKO KRSTARENJE ZAPADNIM MEDITERANOM

GRUPNO KRSTARENJE BRODOM MSC FANTASIA

Prvomajsko krstarenje Zapadnim Mediteranom

28.04.2018. – 06.05.2018.

• garantovan polazak •

• mogućnost polaska iz Crne Gore i BiH •

 

 

Posjetite Đenovu, Monako, Portofino, Kan, Palma de Majorku, Barselonu, Korziku, Rim, La Speciju, Milano sa organizovanim povratnim avioprevozom, transferima, noćenjem u Đenovi, vodičem, 8-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama već od

999€ 

grupno krstarenjE brodom MSC Fantasia

 

28.4.  Beograd  - Milano - Đenova  Okupljanje grupe na aerodromu "Nikola Tesla" dva sata prije polijetanja. Let Air Serbia JU540 na relaciji Beograd Milano sa polijetanjem u 07:10h. Po slijetanju, transfer do Đenove, panoramsko razgledanje i slobodno vrijeme u centru grada. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Kneževinu Monako. Smještaj u hotel poslije 15:00h. Noćenje.

29.4.  Đenova, Italija Polazak 18:00h  Nakon doručka, napuštanje hotela i slobodno vrijeme u Đenovi. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Portofino. Transfer do luke. Po dolasku u luku i nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti, možete ručati na najvišim brodskim palubama. Isplovljavanje broda je u 18:00h.

MSC Fantasia je prvi brod Fantasia klase MSC kompanije, porinut je 2008. godine, a cijena izgradnje je bila 550 miliona evra. Brod je dugačak 333 m i ima kapacitet od 3900 putnika o kojima se brine posada od 1300 članova. MSC brodovi su sinonim za italijanski dizajn i eleganciju i predstavljaju vrhunac tehnologije i udobnosti koja se može pružiti putniku na krstarenju. MSC Fantasia nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: četiri restorana, bazeni, teretana, sportski tereni za košarku, odbojku, tenis... Za najmlađe, odvojen je poseban dio samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, 20 barova i salona. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje: od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu.

30.4. Kan, Francuska Dolazak 08:00h – Polazak 18:00h  Azurna obala je vjerovatno najslavnija turistička regija u svijetu, i to ne bez razloga. Prijatna klima, plava boja mora i uvijek sunčano nebo privlače putnike sa svih strana tokom cijele godine. Kanska Kroazeta je šetalište kojim šetaju svetske filmske zvezde, a tu su i prodavnice najskupljih brendova odjeće. Nica je najveći grad regije i Engleska promenada i Trg Masena su nezaobilazni, a obližnje mjesto Gras je svijetska prestonica parfema.

1.5.  Palma de Majorka, Španija Dolazak 14:00h – Polazak 00:30h  Majorka je najveće ostrvo Baleara, a Palma je glavni grad te španske regije. Najpoznatije je po lijepoj prirodi, plažama i ludim zabavama, a grad Palma je poznat po Katedrali i Kraljevskoj palati i veoma lijepom centru grada.

2.5.  Barselona, Španija Dolazak 09:00h – Polazak 18:00h  Glavni grad španske regije Katalonija je jedan od najposećenijih gradova Mediterana. Neodoljiva privlačnost Gaudijevih arhitektonskih djela je i dalje neprevaziđena, Sagrada Familia mora da se vidi, a gužva i užurbanost Ramble mora da se doživi. Posebna atmosfera grada će vam se urezati u pamćenje i srce.

3.5.  Ajačio - Korzika, Francuska Dolazak 12:00h – Polazak 19:00h  Prestonica buntovne Korzike dala je najslavnijeg Francuza svih vremena, Napoleona Bonapartu. Rodna kuća velikog Korzikanca je najposjećenije mjesto grada, kao i njegov spomenik sa kojeg se pruža lijep pogled na obalu.Tu ćete se osećati kao da ste istovremeno i u Francuskoj i u Italiji, a opet ćete biti na uvek posebnoj Korzici.

4.5.  Ćivitavekija - Rim, Italija Dolazak 07:00h – Polazak 19:00h Koloseum, Forumi, Kapitol, Trg Venecija, Trg Navona, Panteon, Španski trg, fontana di Trevi, Bazilika Svetog Petra... Večni grad Rim!

5.5.  La Specija, Italija Dolazak 07:00h – Polazak 19:00h  Nacionalni park Cinque Terre se smestio na obali Ligurijskog mora i čuven je po malim uvalama u kojima su ušuškana šarmantna sela. Nekada se stanovništvo bavilo ribarstvom i poljoprivredom, a danas šarene fasade zgrada, lepi restorani i veličanstveni vidikovci privlače milione posijetilaca.

6.5. Đenova - Milano - Beograd Dolazak 08:00h  Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i nastavak putovanja prema Milanu. Po dolasku, razgledanje grada i slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Let Air Serbia JU545 na relaciji Milano – Beograd sa polijetanjem u 20:55h. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj putovanja.

Cijene aranžmana po osobi

unutrašnja kabina

999,00€

prozorska kabina

1.049,00€

balkonska kabina

1.149,00€

 • Djeca do 12 godina, u kabini sa dvije odrasle osobe, plaćaju – 499,00€

 • Djeca od 12 do 18 godina, u kabini sa dvije odrasle osobe, plaćaju – 599,00€

 • DOPLATA ZA 1/1 KABINU – NA UPIT
 • MOGUĆNOST POLASKA IZ CRNE GORE i BiH UZ PREDHODAN DOGOVOR

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Povratna avio karta Beograd - Milano - Beograd sa uključenim aerodromskim taksama
 • Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom
 • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
 • Noćenje sa doručkom u Đenovi u hotelu sa 3*
 • 8-dnevno krstarenje na brodu MSC Fantasia (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda, kafa, čaj, sokovi, užina, kapetanova gala večera sa posebnim menijem, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, biblioteka, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga
 • Lučke takse u iznosu od 130,00€

OBAVEZNA DOPLATA NA BRODU:

 • Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu 70€ po osobi za čitavo krstarenje i 35€ za djecu starosti od 2 do 13 godina (Brodar može naknadno promijeniti iznos napojnica.)

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Individualni troškovi
 • Fakultativni izleti (Monako, Portofino, Kan, Palma de Majorka, Barselona, Ajačio/Korzika, Rim, La Spezia/Cinque Terre)
 • Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića, koje naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani ljepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet)
 • Zdravstveno osiguranje
 • Troškovi izdavanja svih potrebnih viza

NAPOMENE:

 • Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilnikom brodara MSC Cruises
 • Brodar zadržava pravo promijene programa krstarenja i ostale promijene usled nepredviđenih okolnosti po međunarodnim propisima o plovidbi i prevozu putnika morima
 • Ogranizator putovanja zadržava pravo izmjene programa putovanja u slučaju nepredviđenih okolnosti
 • TA "TAVOR" ne snosi nikakvu odgovornost za neispravnost pasoša ili za neblagovremenu dostavu svih dokumenata potrebnih za obezbjeđivanje viza, kao ni odgovornost ukoliko diplomatsko konzularno predstavništvo odbije izdavanje vize ili ako imigraciono odeljenje strane zemlje učesniku putovanja ne odobri ulazak u zemlju.