Krstarenje Drinom

Zapitajte se kada ste posljednji put uživali u čarima prirodne sredine, bez buke, zagađenog vazduha, betona oko Vas. Ukoliko želite da se odmorite od svega ovoga i da uživate u netaknutoj prirodi, osluškujete zvuk rijeke, udišete svjež vazduh, jedete prirodno spremljenu hranu i zaboravite na sve vaše obaveze predlažemo Vam da  posjetite Višegrad i planirate vrijeme za cjelodnevni izlet brodom kroz kanjon Drine, drugim po veličini kanjonom u Evropi u koji Vas vodi turistička agencija "Tavor".

Polazak iz Istočnog Sarajeva (ili po dogovoru) u 7,00 h. Dolazak u Višegrad oko 9,00 h. Ulazak u brod uz piće dobrodošlice i lagano kretanje koje počinje od Starog mosta na Drini i vodi nas u nezaboravno putovanje kroz prekrasne predijele kanjona Drine dugo 21 km sve do kanjona Žepe i Andrićevog Mosta na Žepi gdje se u blizini organizuje na malom ostrvu u sredini rijeke Drine ručak u prirodi. Ručak se sastoji od ribljih specijaliteta na roštilju (som, pastrmka), salata, kolači. Na brodiću možete koristiti i usluge bifea po pristupačnim cijenama. Povratak iz Višegrada je planiraran od 18 h do 19 h. Moguća posjeta manastiru Dobrun.

Cijena: 70 KM

Aranžman obuhvata:

Prevoz turističkim minibusom (18+1, 8+1, CD, TV, klima), putno osiguranje, vožnja brodom, ručak, jedno piće, pratilac iz agencije.

Aranžman je rađen na bazi 18 ili 8 prodatih karti. Agencija zadržava pravo promijene cijene u slučaju nedovoljnog broja putnika.

Kontaktirajte nas!