U pokretu na različitim destinacijama br.6.

Ukoliko ste umorni od svakodnevnih obaveza, stresnih situacija, pritiska na poslu, nemate strpljenja i želite da odete u prirodu, da vidite ljepote prirode, da osetite promjenu u odnosu prema klasičnom odmoru, turistička agencija „TAVOR“ je pripremila kombinacije povezanih specijalnih programa eko, etno i aktivnog turizma na teritoriji tri države : BiH – Republike Srpske, Srbije i Crne Gore koje su prepune mogućnosti za kvalitetne vidove aktivnog i avanturističkog turizma radi obnavljanja vlastite energije klijenata željnih uzbuđenja, izazova, neočekivanih doživljaja, zabave, novih iskustava i saznanja.


AKTIVNI ODMOR br. 6.  
(produženi vikend)
petak, subota i nedelja


1. Dan: Polazak po dogovoru u zavisnosti od udaljenosti mjesta. Dolazak u Višegrad oko 10,00 h. Ulazak u brod uz piće dobrodošlice i lagano kretanje koje počinje od Starog mosta na Drini i vodi nas u nezaboravno putovanje kroz prekrasne predijele kanjona Drine dugo 21 km sve do kanjona Žepe i Andrićevog Mosta na Žepi gdje se u blizini organizuje na malom ostrvu u sredini rijeke Drine ručak u prirodi. Ručak se sastoji od ribljih specijaliteta na roštilju (som, pastrmka), salata, kolači. Povratak u Višegrad je planiraran od 17 h do 18 h. Kratak obilazak Kamengrada i Starog mosta. Polazak prema Tjentištu, smještaj u hotel. Večera.

2.dan: Doručak, polazak u obilazak Nacionalnog parka Sutjeska, u podnožju Maglića, gdje se nalazi prašuma Perućica, najočuvaniji prašumski rezervat u Evropi. Dolazak na Dragoš sedlo do 10 h. odakle idemo do vidikovca vodopada Skakavac u srcu Perućice. Sa ručkom u prirodi (lunch paket), odmaranjima, razgledanjem prirodnih ljepota laganim hodom zadržavamo se do 18 h kad polazimo do rafting kampa Bastasi na večeru (žurka) i prenoćište.

3.dan: Doručak, kratko upoznavanje sa osnovama splavarenja, podjela opreme za rafting (neoprensko odijelo i čizme, zaštitni prsluk, kaciga). Ukrcavanje u kombije 8+1 i polazak do starta splavarenja - Brštanovica. Prelazi se 22 km najatraktivnijih dijelova Tare (16 km) i Drine (6 km). Spust se završava kod kampa  gdje nas čeka ručak. Povratak prema mjestu polaska. Kraj aranžmana.

CIJENA PROGRAMA: 220 KM (110 EUR)

ARANŽMAN NE OBUHVATA: prevoz do Višegrada i prevoz od rafting kampa do mijesta boravka, obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje, individualne troškove.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim minibusom (klima, CD, DVD), putno osiguranje, boravišna taksa, ulaznice u rezervate i pećine, vodiči za prirodne rezervate, smiještaj i hrana po programu u hotelima, planinarskim domovima, kampovima, kao i splavarenje Tarom, tehnički pratilac iz agencije.

POPUSTI I DOPLATE:
-djeca do 12 god imaju popust 20%
-ukoliko putnik putuje sam plaća 1.40 od osnovne cijene 1/2 sobe

NAPOMENA: Od ponuđenih destinacija, po želji mogu se napraviti i drugi programi tj. za neke od programa koje smo ponudili mogu se izmjeniti i dodati druge maršute, boraviti više dana na istom mjestu, ili izabrati samo neke od ponuđenih programa kao i organizovati smještaj u kampovima sa vlastitim šatorima. Poželjna planinarska oprema prilagođena visinama i promjenljivim vremenskim uslovima.

Agencija zadržava pravo promijene i prilagođenja programa putovanja u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Informacije i rezervacije u T.A."TAVOR" koja se nalazi u autobusnoj stanici Pale ili TEL/FAX: 057 224 224; MOB: 065 900 995, 066 467 520 ; E-mail:    tavor.turizam@gmail.com     Skype: travel agency "Tavor" Pale