Obilazak manastira Đunis, Sv. Roman, Veluće, Ljubostinja, Bošnjani, Lazarica

ОРГАНИЗУЈЕ ПОКЛОНИЧКО ПУТОВАЊЕ МАНАСТИРИМА

                Ђунис, Св Роман, Велуће, Лазарица, Бошњани, Љубостиња

датум поласка: 8.9.2018. (субота и недеља)

2 дана минибус

 

ПРВИ ДАН:

Полазак из Лукавице у 5:00h испред храма Св. Василија Острошког, Добриња. Полазак из Пала у 5:30 h испред Храма Успенија Пресвете Богородице, из Сокоца аутобуска станица у 6:15 h. Очекивани долазак у манастир Велућа у 10 h. Слиједи обилазак манастира Бошњани, цркве Лазарице, наставак пута за манастир Ђунис.

 ДРУГИ ДАН:

Јутарња литургија, причешће. Полазак из манастира Ђунис око 11:00 часова и наставак путовања према манастирима Св Роман и Љубостиња. По потреби успутна краћа задржавања ради одмора. Долазак у Источно Сарајево у вечерњим часовима.                                        

Цијена: 60 КМ                                                                                                                                   

Карте и резервације се могу купити у агенцији „ТАВОР“ која се налази у Aутобуској станици Пале од 09:00-17:00 h до попуне мјеста.

Контакт: 065 900 995; 066 996 776; 057 224 224;  tavor.turizam@gmail.com            

АРАНЖМАН ОБУХВАТА: Превоз минибусом на назначеној релацији и услуге пратиоца из агенције. Програм је рађен на бази 18 особа. Агенција задржава право на отказ путовања и промјену цијене у случају недовољног броја путника.

АРАНЖМАН НЕ ОБУХВАТА: Прилог за манастире, личне трошкове.

НАПОМЕНА:  Храну понијети.  Могуће је купити храну на  успутним краћим задржавањима. Сви поклоници се моле да у манастире и храмове улазе пристојно одјевени, онако како налаже наша Света црква.