Obilazak manastira Đunis, Žiča, Veluće, Ljubostinja, Bošnjani, Lazarica

ОРГАНИЗУЈЕ ПОКЛОНИЧКО ПУТОВАЊЕ МАНАСТИРИМА

                Ђунис, Жича, Велуће, Лазарица, Бошњани, Љубостиња

датум поласка: 21. и 22.4.2018. год.

2 дана минибус

 

ПРВИ ДАН:

Полазак из Лукавице у 05 h испред храма Св. Василија Острошког, Добриња. Полазак из Пала у 5:30 h испред Храма Успенија Пресвете Богородице, из Сокоца аутобуска станица у 6:15 h. Очекивани долазак у манастир Велућа у 10 h. Слиједи обилазак манастира Бошњани, цркве Лазарице, наставак пута за манастир Ђунис. Вечерња молитва и бденије.

 ДРУГИ ДАН:

Јутарња литургија, причешће. Полазак из манастира Ђунис око 11:00 часова и наставак путовања према манастиримА Љубостиња и Жича. По потреби успутна краћа задржавања ради одмора. Долазак у Источно Сарајево у вечерњим часовима.                                        

 

Цијена: 50 км                                                                                                                                   

Карте и резервације се могу купити у агенцији „ТАВОР“ која се налази у Aутобуској станици Пале од 09:00-17:00 h до попуне мјеста.

 

Контакт: 065 900 995; 066 996 776; 057 224 224;  tavor.turizam@gmail.com            

 

АРАНЖМАН ОБУХВАТА: Превоз минибусом на назначеној релацији и услуге пратиоца из агенције. Програм је рађен на бази 18 особа. Агенција задржава право на отказ путовања и промјену цијене у случају недовољног броја путника.

 

НАПОМЕНА:  Храну понијети.  Могуће је купити храну на  успутним краћим задржавањима. Сви поклоници се умољавају да у манастире и храмове улазе пристојно одјевени, онако како налаже наша Света црква.