"EUROCAMP" - TASOS / LIMENAS

Međunarodni sportski dečiji kampovi pored mora u Grčkoj

Želite da Vaše ljetovanje u Grčkoj bude udobno i uzbudljivo ali istovremeno da bude korisno i aktivno? Najbolji odgovor za ovo pitanje daje Vam turistička Agencija “TAVOR“ u saradnji sa  vodećim grčkim turoperatorom “Mouzenidis Travel”. Osim svih ostalih opcija za posjetu Grčkoj, omogućavamo Vam,  da i Vaša djeca otkriju sve tajne Grčke.

Pozivamo djecu svih uzrasta da učestvuju u međunarodnim sportskim kampovima u ljetnjem periodu na Halkidikiju, na Peloponezu, u regionu Atine (Atika), na ostrvu Tasosu i na svim ostalim popularnim regijama Grčke. Svi kampovi su ukusno uređeni i opremljeni sa svim modernim sadržajima i dobro organizovani sa mnogobrojnim opcijama za sport i rekreaciju za djecu svih starosnih grupa (predškolske i školske).  Kampovi takođe posjeduju ishranu vrhunskog kvaliteta na bazi domaće kuhinje, raznovrsne zabavne programe, učenje stranog jezika i naravno učenje plivanja i provoda mnogo vremena na najboljim plažama u regionu Grčke.

Omogućite Vašem djetetu priliku da upoznaju mediteransku kulturu preko ljetovanja u modernim i dobro organizovanim međunarodnim kampovima u Grčkoj po najboljim uslovima i standardima.

Tasos / Limenas – Eurocamp

 Međunarodni dečiji kamp na prelijepom ostrvu Tasos, na 2,5 km od grada Limenas, 185 km od arodroma "Makedonija", u Solunu.

Nezaboravan boravak, udobnost, bezbjednost i cjelodnevno staranje o gostima. Predivna priroda, svjež vazduh, aktivan odmor, novi prijatelji, "ukusan" meni, imteresantne radionice i kreativne aktivnosti. U kampu postoji amfiteatar, bazen, igrališta za fudbal, odbojku, mali fudbal itd.

 

Cijena po djetetu od 6 do 17 godina, u periodu  od 21.06. do 20.08. 

 Od 172 €, pun pansion - 7 NOĆI (minimum 7 noći) / 8 dana, BEZ PREVOZA

CIJENA PREVOZA ZAVISI OD UDALJENOSTI MJESTA POLASKA I PRIJAVLJENOG BROJA KORISNIKA

 NA SVAKO DESETO DIJETE, 1 PRATILAC BESPLATNO !!! 

 

Međunarodni dječiji kamp na prelijepom ostrvu Tasos.

Nezaboravan boravak, udobnost, bezbjednost i cjelodnevno staranje o gostima. Predivna priroda, svjež vazduh, aktivan odmor, novi prijatelji, "ukusan" meni, imteresantne radionice i kreativne aktivnosti.

Plaža: autobus vozi djecu na različite plaže ostrva.

Sadržaj kampa: u kampu postoji amfiteatar, bazen, igrališta za fudbal, odbojku, mali fudbal, rukomet, hokej, veliki i mali tenis, ekstremni sportovi (planinski biciklizam), sportovi na plaži, planinarenje, aerobik, ritmika, savremeni i tradicionalni plesovi itd.

Opis
Pravila komunikacije sa djecom:  odvesti djecu iz kampa je dozvoljena samo ako turistička agencija upozori unaprijed upravu kampa u pisanoj formi, dajući podatke (pasoš roditelja ili rođaka deteta). Pozivi u kampu se preporučuju u sledećim terminima: od 09:30 do 13:30 i od 17:30 do 20:30.
Šta je potrebno ponijeti pri odlasku u kamp: - rublje, peškire, ranac, sportsku odjeću i obuću, kratke pantalone, majice, itd - sve što je potrebno za more: kupaći kostim, peškir, papuče, kapa, itd - za ličnu higijenu: četkica za zube, pasta za zube, češalj, šampon, sapun, peškir, itd - topla odjeća: jakna ili pulover - lopte, reketi, knjige i muzički instrumenti po volji. Uprava kampa apeluje da se ne nose skupi satovi, kamere, igrice, CD plejer, itd, i da se ne nosi previše ličnih stvari (jedan mali kofer).

Dnevi raspored u kampu (podložan izmeni):
08:00 - Ustajanje
08:30 - Lična nega
08:45 - Jutarnje okupljanje 
09:00 - Doručak
09:30 - Sređivanje soba
10:00 - Inspekcija
10:30 - Sportski program, kupanje u moru ili bazenu
12:30 - Slobodno vreme 
13:00 - Priprema za ručak
13:30 - Ručak
14:30 - Tihi čas
17:00 - Užina
17:30 - Plivanje u moru ili bazenu
20:00 - Slobodno vreme
20:30 - Večernje okupljanje 
21:30 - Večera
23:00 - Kraj dnevnih akrivnosti

Dodatne informacije:  pri rezervaciji za 10 dece, besplatan smeštaj dobija jedan pratilac grupe.
Posebne cijene važe za grupu koja ima preko 30 dece.

Opis sobe
Kućice za 6-8 osoba. Sobe imaju krevet na sprat i garderober. Zatvorene tuš kabine i toalet su u posebnoj prostoriji (15-20 m od svake kuće).