Hotel "SUZANA" Budva

        Budva – hotel “Suzana”3*

 

Budva je prijestonica Crnogorskog turizma i najstariji grad istočnog Jadrana. Grad ima tragove ilirske, helenske, rimske, slovenske i romanske kulture, i predstavlja esenciju evropske civilizacije. Ovo atraktivno letovalište raspolaže sa 16 plaža u svojoj okolini, od kojih 8 plaža ima plavu zastavicu za čistoću vode. Budva je najveće ljetovalište Crne Gore, grad pozorišta i festivala, mjesto najljepših plaža i luksuznih hotela.

Hotel „Suzana“3* - nalazi se u Budvi, odmah preko puta kompleksa „Slovenska plaža“, na udaljenosti oko 150m od plaže. Hotel ima 3* i posjeduje kapacitet oko 150 ležaja. Raspolaže dvokrevetnim sobama i četvorokrevetnim apartmanima. Sve sobe i apartmani poseduju klimu, terasu, kupatilo, frižider, fen i televizor. Apartmani su kompletno renovirani i posjeduju dvije zasebne spavaće sobe. Ishrana je na bazi polupansiona (doručak- švedski sto i večera–meni-izbor 3 jela) u restoranu „Suzana“ koji se nalazi u prizemlju vile.

Cijene u tabeli su izražene u EUR po osobi na bazi 9 polupansiona

 

ARANŽMAN OBUHVATA: Smještaj u hotelu “Suzana” 3* na bazi  9 polupansiona (doručak-švedski sto i večera–meni-izbor 3 jela), organizaciju aranžmana.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Istočno Sarajevo - Budva - Istočno Sarajevo, boravišnu taksu i osiguranje (plaća se na licu mjesta - 1.3 EUR po osobi za 1 dan), individualne troškove, transakciju novca.

 

USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u KM protivvrijednosti po prodajnom kursu poslovne banke Hypo Alpe-Adria Bank a.d., na dan uplate.

 

NAČIN PLAĆANJA: 30% od cijene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana prije polaska. Moguće plaćanje do na 12 rata putem Hipo Clasic kartice., 

 

POPUSTI ZA DJECU:

 

- dijete do 2 god. – gratis u zajedničkom ležaju i nema ishranu

- dijete od 2-12 godina u zajedničkom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%

- prvo dijete od 2-12 god. u sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%, drugo dete od 2-12 god. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 50%

Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dijete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cijenu smještaja.