Hoteli "Obala" , "Nova Ponta", Vila Dragan - Rafailovići

  Rafailovići – pansion Obala, hotel Obala 3*, hotel Ponta Nova 3*, vila Dragan 2018. g.

  RAFAILOVIĆI su malo ribarsko mjesto smiješteno na kraju bečićke plaže, kristalno čistog i toplog mora sa 226 sunčanih dana u godini. Uz samu obalu proteže se šetalište dužine 3 km koje povezuje ovo mjesto sa Budvom. Pored prelijepe plaže i zelenila, Rafailovići imaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane, radnje, park i slične sadržaje. Blizina Svetog Stefana, Budve kao i Tivta (17 km), ovo mjesto čini privlačnim kako za miran odmor tako i za zabavu i aktivan odmor.
  PANSION “OBALA” – nalazi se nedaleko od same plaže i na 100m od hotela “Obala”. Raspolaže 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Svaka soba posjeduje kupatilo, terasu, frižider, televizor i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cijenu. Ishrana je u hotelu “Obala’’ na bazi polupansiona (doručak-švedski sto, večera-izbor više jela), na čijoj se recepciji gosti javljaju prilikom dolaska.
  HOTEL “OBALA” 3* - nalazi se na samoj plaži u Rafailovićima. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama i 1/4 apartmanom. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo, terasu, frižider, televizor, telefon i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cijenu. Na upit je moguće dobiti i krevetac za bebu uz doplatu. U prizemlju hotela su restoran i recepcija. Ishrana je na bazi polupansiona (doručak-švedski sto, večera-izbor više jela).
HOTEL “PONTA NOVA” 3* - nalazi se iza apartmana Ponta i liftom je povezan sa šetalištem. Raspolaže 1/2 i  1/3 sobama. Svaka soba posjeduje kupatilo, terasu sa pogledom na more, frižider, televizor i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cijenu. Ishrana je u restoranu “Kapetanova konoba” na bazi polupansiona (doručak-švedski sto, večera-izbor više jela).
.

Cijene u tabeli su izražene u EUR po osobi na bazi 9 polupansiona

Cijene u tabeli su izražene u eurima po osobi na bazi 9 polupansiona, osim u vili Dragan gde je usluga na bazi noćenja.


POPUSTI I DOPLATE ZA "PANSION OBALA", HOTEL "OBALA" I HOTEL "PONTA NOVA"

  • dijete do 2 god. – gratis u zajedničkom ležaju i nema ishranu
  • dijete od 2-12 godina u zajedničkom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%
  • prvo dijete od 2-12 god. u sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%, drugo dijete od 2-12 god. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 50%

Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dijete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cijenu smještaja.

POPUSTI I DOPLATE ZA VILU DRAGAN

  • dijete do 2 god. – u dvokrevetnoj sobi je gratis u pratnji dvije odrasle osobe u zajedničkom ležaju.
  • dijete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju u dvokrevetnoj sobi u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%
  • dijete od 2-12 godina u sopstvenom ležaju u trokrevetnoj sobi u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 20 €.
  • prvo dijete od 2-12 god. u trokrevetnoj sobi i sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 20 €, drugo dijete od 2-12 god. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 50%.

Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dijete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cijenu smeštaja.

ARANŽMAN OBUHVATA: 
- Smeštaj u pansionu Obala, hotelu Obala 3* ili hotelu Ponta Nova 4* na bazi 9 polupansiona (doručak-švedski sto, večera-izbor više jela), u vili Dragan na bazi 9 noćenja
- organizaciju aranžmana

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 

  • boravišnu taksu i osiguranje (plaća se na licu mesta - 1.3 eur po osobi po danu), 
  • individualne troškove.

Uslovi plaćanja: Plaćanje je isključivo u KM protivvrijednosti po prodajnom kursu poslovne banke, na dan uplate. Način plaćanja: 30% od cijene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana prije polaska, ili do 12 rata putem VISA CLASSIC platnom karticom Nove Banke.