Sivota 2015

SIVOTA – LJETO 2015


     BUS + SMEŠTAJ  - 10 NOĆENJA

Sivota se nalazi između Parge i Igumenice, na obali jonskog mora, ušuškana u prelijepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostrvaca i naspram jonskih ostrva Paxosa i Krfa. To je prelijepo, staro ribarsko selo, a sad moderno ljetovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni i kafića. Uz obalu je lijepo šetalište koje okružuje luku i marinu za jahte. Pored pravog odmora i kupanja u besprekorno čistom moru na nekoliko desetina prelijepih skrivenih plaža, arhipelag je zajedno sa jonskim ostrvima pravi raj za nautičare. Blizina Parge i Igumenice pruža mogućnost za aktivan odmor, izlete na Krf, Paxos, Itaku, Lefkadu, šoping...

Cijene u tabeli su izražene u EUR po osobi na bazi 10 noćenja - aranžman (prevoz + smeštaj), izuzev smjena označenih * , koje se odnose na smještaj (prevoz i osiguranje - gratis)

AUTOBUSKI PREVOZ:  Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 15:00, iz Novog Sada - parking hotela “Sajam” u 13:00 - doplata 20 eur, iz Čačka – parking železničke stanice - doplata 20 eur
Povratak iz Sivote je posljednjeg dana boravka sa dogovorenog mjesta u 15:00 po lokalnom vremenu. U slučaju spajanja smjena cijena aranžmana se umanjuje za 45 EUR po osobi, izuzev smjena označenih sa *. Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja provjerite vrijeme polaska autobusa.

SOPSTVENI PREVOZ: Cijena aranžmana se umanjuje za 45 EUR po osobi, izuzev smjena označenih sa *.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa iz Beograda u 15:00 sa parkinga preko puta „Buvlje bijace“, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 19:00 pauza od 45 min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak u Sivotu u prepodnevnim satima i smještaj u izabrane objekte (najranije od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napuštanje apartmana oko 09:00. Slobodno vrijeme do polaska. Sakupljanje putnika oko 15:00. Polazak za Beograd.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Sivota–Beograd, smjestaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima i apartmanima, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na autobuskom i sopstvenom prevozu, fakultativne izlete, individualne troškove.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u KM protivvrijednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.
- 30% od cijene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana prije polaska
- platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)
- putem administrativne zabrane

POPUSTI I DOPLATE:  Dijete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sjedište u autobusu, dijete od 2-7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 60 EUR i ima svoje mjesto u autobusu, djeca od 2-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 EUR na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz). Doplata za 1/1 – 70 % od cijene aranžmana. Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dijete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cijenu smještaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

NAPOMENE: 
- svi putnici državljani BiH koji posjeduju nove biometrijske pasoše, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Savjeta Ministara EU. 
- putnici sami snose odgovornost  za  lična  i putna dokumenta i njihovu validnost.
- maloljetnoj djeci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati ovjerenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoljetnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti ovjerena u sudu ili opštini.
- promjena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je na 5 dana. 
- objekti nisu opremljeni higijenskim sredstvima.

OPISI VILA: 

- “SPYROS” www.villaspyros.gr – nalazi se u centru mjesta, na 400m od luke i 450m od plaže Zavia. Raspolaže 1/2 studijima (dva singl ležaja) i 1/4 apartmanima (francuski ležaj + 2 singl ležaja). Svaki studio i apartman ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, besplatan wi-fi internet, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cijenu). Vila posjeduje dvorište sa roštiljem i parking.

- “DELFINI” – nalazi se u centru mjesta, na 400m od luke i 450m od plaže Zavia. Raspolaže 1/2 studijima (dva singl ležaja ili francuski ležaj). Svaki studio i apartman ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, besplatan wi-fi internet, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cijenu). Vila posjeduje prelijepo dvorište sa roštiljem i parking.

- “LYCHNARI” – nalazi se na 650m od luke i 500m od Zavia plaže. Raspolaže 1/3 studijima (francuski ležaj + sofa na razvlačenje u kuhinji). Svaki studio ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, besplatan wi-fi internet, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cijenu). 

- “HARMONY” – nalazi se na 650m od luke i 600m od Zavia plaže. Raspolaže 1/2+1 studijima (francuski ležaj + sofa), 1/4 apartmanima (francuski ležaj + 2 singl ležaja) i 1/6 dupleks apartmanima (francuski ležaj + 2 singl ležaja + 2 sofe u kuhinji). Svaki studio i apartman ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, besplatan wi-fi internet, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cijenu). Vila posjeduje lijepo dvorište sa bazenom i parking.

- “ALOE” www.villaaloe.gr – nalazi se u centru mjesta, na 550m od gradske plaže. Raspolaže 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj).  Svaki studio i apartman ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu ili verandu, besplatan wi-fi internet, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cijenu). Vila posjeduje prelijepo dvorište sa roštiljem i parking.

- “SIRIUS” – nalazi se na 600m od centra mjesta i 650m od gradske plaže. Raspolaže 1/2+1 studijima(francuski ležaj + sofa). Svaki studio i apartman ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu ili verandu, besplatan wi-fi internet, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cijenu). Vila posjeduje dvorište sa igralištem za djecu. 

 - “DOUKAS” – nalazi se na 30m od luke i 350m od gradske plaže. Raspolaže 1/4+1 apartmanima (2 francuska ležaja + sofa) i 1/6 apartmanima (francuski ležaj + 3 singl ležaja + fotelja). Svaki apartman ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu ili verandu, besplatan wi-fi internet, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cijenu).