Krf - apartmani

KRF – LJETO 2015

 BUS + SMEŠTAJ + TRAJEKT  - 10 NOĆENJA

 

OSTRVO KRF je drugo po veličini od sedam Jonskih ostrva i važi za najljepše ostrvo u ovom arhipelagu. Obalu dužine 217 km zapljuskuju vode Jadranskog i Jonskog mora. Posljednjih godina ovo ostrvo je postalo prava turistička Meka zahvaljujući mnogobrojnim znamenitostima, starim palatama, tvrđavama, crkvama, gustom zelenilu, kristalno čistoj vodi, prelijepim plažama i luksuznim hotelima.

DASSIA je poznato turističko mjesto koje je prije svega prepoznatljivo po svojoj lijepoj plaži, kvalitetnim smještajnim kapacitetima, šetalištu i preporučljivo je kako za porodični odmor tako i za zabavu. Nalazi se na 12 km od grada Krfa ( na svakih 30 min. saobraća lokalni gradski autobus, plava linija). Čitava oblast je turistički dobro poznata i pruža raznovrsne mogućnosti u pogledu broja plaža, sportova na vodi, odmora i zabave.

Cijene u tabeli su izražene u EUR po osobi na bazi 10 noćenja - paket aranžman (prevoz + smeštaj + trajekt + osiguranje), izuzev smjena označenih * , koje se odnose na smještaj (prevoz i osiguranje - gratis)

AUTOBUSKI PREVOZ:  Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 15:00h, iz Novog Sada - parking hotela “Sajam” u 13:00h - doplata 20 eur,  iz Čačka – parking železničke stanice - doplata 20 eur, 
Povratak sa Krfa je posljednjeg dana boravka sa dogovorenog mjesta, u 11:00h, po lokalnom vremenu.
U slučaju spajanja smjena cijena aranžmana se umanjuje za 50 eur po osobi, izuzev smjena označenih sa *.
Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vrijeme polaska autobusa.

SOPSTVENI PREVOZ:  Cijena aranžmana se umanjuje za 50 eur po osobi, izuzev smjena označenih sa *.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa iz Beograda u 15:00h sa parkinga preko puta „Buvlje bijace“, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 19:00h pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak na Krf u prijepodnevnim satima i smještaj u izabrane objekte (najranije do 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napuštanje apartmana oko 09:00. Slobodno vrijeme do polaska. Sakupljanje putnika u 10:00h. Polazak za Beograd.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd – Krf – Beograd, prevoz trajektom (za putnike na autobuskom prevozu), smjestaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim/trokrevetnim i četvorokrevetnim studijim/apartmanima, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Prevoz Istočno Sarajevo - Beograd, međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na autobuskom i sopstvenom prevozu, fakultativne izlete, individualne troškove.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:  
Plaćanje je isključivo u KM protivvrijednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.
- 30% od cijene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska
- platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)
- rate: putem šoping kartice Nove Banke

POPUSTI I DOPLATE: 
Dijete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sjedište u autobusu, dijete od 2-7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 60 eur i ima svoje mjesto u autobusu, djeca od 2-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz). Doplata za 1/1 – 70 % od cijene aranžmana. Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dijete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cijenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

NAPOMENE:
-
mogućnost dolaska minibusa na adresu uz doplatu 
- svi putnici državljani BiH koji poseduju nove biometrijske pasoše, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Putnici koji nisu državljani BiH u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. 
- putnici sami snose odgovornost  za  lična  i putna dokumenta i njihovu validnost.
- maloljetnoj djeci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati ovjerenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoljetnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti ovjerena u sudu ili opštini.
- promjena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je na 5 dana. 
- objekti nisu opremljeni higijenskim sredstvima.

OPIS VILE:
- “ILDI” – se nalazi u Dasiji, na udaljenosti 400 m od plaže i oko 250 m od centra mjesta, na uzvišenju preko puta hotela Eliana. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) , 1/3 studijima (3 singl ležaja) i 1/4 apartmima (dvije odvojene prostorije, u sklopu jedne se nalaze 2 singl ležaja i mini čajna kuhinja, u drugoj se nalaze dva singl ležaja). Svaki studio i apartman je opremljen čajnom kuhinjom sa frižiderom, kupatilom, terasom sa garniturom za sjedenje i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu za studie, za apartmane 5 eur po danu po sobi, plaća se na licu mjesta). Vila se nalazi u mirnom dijelu Dasije, posjeduje veoma lijepo dvorište i bazen.

Ovaj program je radjen na bazi minimum 35 prijavljenih putnika. U slucaju promjena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cijena, izmjene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana prije pocetka putovanja. Cijena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promjeni. Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja agencije "TAVOR"