Neos Marmaras - studio apartmani

NEOS MARMARAS – LETO 2017

BUS + SMEŠTAJ  - 10 NOĆENJA

 Neos Marmaras je najveće turističko mjesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lijepom pjeskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. Najpoznatija plaža Marmarasa počinje sa južne strane mjesta - van grada , i proteže se do Porto Carrasa, poznatog turističkog kompleksa, duga je preko 3 km, a po mnogima najljepša na Halkidikiju. Trgovi, šetalište uz more, luka, kapetanija, mnogobrojne taverne i radnje upotpunjuju ovaj grad koji živi preko cijele godine.

Cijene u tabelama su izražene u EUR po osobi na bazi 10 noćenja - paket aranžman (prevoz + smještaj), 
 

AUTOBUSKI PREVOZ:  Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 20:00h, iz Novog Sada - parking hotela “Sajam” u 18:00h - doplata 20 eur,  iz Čačka – parking železničke stanice - doplata 20 eur, 
Povratak iz Neos Marmarasa je posljednjeg dana boravka sa dogovorenog mjesta, u 17:00h, po lokalnom vremenu.
U slučaju spajanja smjena cijena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, izuzev smjena označenih sa *.
Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vrijeme polaska autobusa.

SOPSTVENI PREVOZ:  Cijena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, izuzev smjena označenih sa *.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa iz Beograda u 20:00h sa parkinga preko puta „Buvlje bijace“, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 00:30h pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak na Krf u prijepodnevnim satima i smještaj u izabrane objekte (najranije do 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napuštanje apartmana oko 09:00. Slobodno vrijeme do polaska. Sakupljanje putnika u 17:00h. Polazak za Beograd.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd – Krf – Beograd, prevoz trajektom (za putnike na autobuskom prevozu), smjestaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim/trokrevetnim i četvorokrevetnim studijim/apartmanima, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Prevoz Istočno Sarajevo - Beograd, međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na autobuskom i sopstvenom prevozu, fakultativne izlete, individualne troškove.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:  
Plaćanje je isključivo u KM protivvrijednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.
- 30% od cijene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska
- platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)
- rate: putem šoping kartice Nove Banke

POPUSTI I DOPLATE: 
Dijete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sjedište u autobusu, dijete od 2-7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 45 eur i ima svoje mjesto u autobusu, djeca od 2-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz). Doplata za 1/1 – 70 % od cijene aranžmana. Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dijete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cijenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

NAPOMENE:
-
 mogućnost dolaska minibusa na adresu uz doplatu 
- svi putnici državljani BiH koji poseduju nove biometrijske pasoše, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Putnici koji nisu državljani BiH u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. 
- putnici sami snose odgovornost  za  lična  i putna dokumenta i njihovu validnost.
- maloljetnoj djeci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati ovjerenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoljetnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti ovjerena u sudu ili opštini.
- promjena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je na 5 dana. 
- objekti nisu opremljeni higijenskim sredstvima.

OPISI VILA: 

- “LAKIS” / „LAKIS+“ – se nalazi u centru, na uzvišenju, na 50 m od mora i na 10 min hoda do plaže. Vila raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (francuski ležaj + 1 singl) i 1/4 apartmanom (dvije odvojene prostorije, u sklopu jedne se nalazi francuski ležaj, u drugoj se nalaze dva singl ležaja), koji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv-om i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu). Vila posjeduje određen broj renoviranih studia i apartmana, pa u cjenovniku imaju oznaku Lakis +.

- “INA” - se nalazi na izuzetno lijepoj poziciji, na samo 1-2 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2 studijima (francuski ležaj ili 2 singl ležaja) i 1/2+1 studijima (francuski ležaj + jedan pomoćni ležaj) , koji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv-om i klima uređajem (doplata za korišćenje 5eur po danu). 

- “TEODOSIS” - se nalazi u samom centru, 50 m od mora i na 6-7 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2+1 studijima (francuski ležaj + fotelja na razvlačenje), koji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv –om i klima uređajem (korišćenje uključeno u cijenu).

- “ALCANO” – se nalazi na izvanrednoj lokaciji, u samom centru, na 50 m od mora i na 6-7 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2 studijima (manji francuski ležaj) i 1/3 studijima (manji francuski ležaj + jedan singl ležaj), koji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv-om i klima uređajem (korišćenje uključeno u cijenu).

- HOTEL “STAR PARADISE” – se nalazi na 100 m od plaže Paradiso i 1 km od Neos Marmarasa. Hotel raspolaže 1/2 (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (3 singl ležaja), koji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom sa fenom, frižiderom, tv-om i klima uređajem (korišćenje uključeno u cijenu), sefom, muzičim plejerom. Hotel u svom sastavu ima recepciju, potpuno opremljenu teretanu, TV salu, parking, wi-fi, salu za doručak.

Ovaj program je radjen na bazi minimum 35 prijavljenih putnika.  U slucaju promjena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cijena, izmjene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana prije pocetka putovanja. Cijena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promjeni.  Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja T.A. "TAVOR".