Pefkohori, Hanioti, Polihrono - studio apartmani 2017

PEFKOHORI, HANIOTI, POLIHRONO – LJETO 2017

     BUS + SMJEŠTAJ - 10 NOĆENJA

 

Halkidiki je poluostrvo na samom jugu grcke pokrajine Makedonija i sastoji se od 3 manja poluostrva ("prsta") - Kasandre, Sitonije i Atosa (ili Svete Gore – nezavisnog administrativnog distrikta). Smatra se jednom od najlepših oblasti Grcke. Duge pešcane plaže, prelepa priroda, bujna vegetacija i simpaticna letovališta, uz obalu, čine ovu destinaciju primamljivom hiljadama turista koji ovde provode svoj godišnji odmor.

Polihrono – je jedno od najpoznatijih mesta Halkidikija. Nalazi se na prvom prstu , Kasandri, 98 km jugoistočno od Soluna, smešten u kristalno čistom zalivu Toroneos, okružen bujnom mediteranskom vegetacijom. Polihrono poseduje dugačku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnim za decu. Prirodne lepote, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i nezaboravan odmor.

Hanioti – se nalazi na 105 km od Soluna, na prvom prstu poluostrva Halkidiki. Skriveni raj među četinarima, uz samu obalu kristalno čistog mora. Ovo ekskluzivno mesto odiše kosmopolitskom atmosferom. Hanioti kao svetski poznata destinacija na Kasandri, taj epitet između ostalog, duguje i predivnim plažama. Prelepi hoteli, moderne vile, restorani, kafeterije pružiće Vam mogućnost za pravi odmor.

Pefkohori – se nalazi na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra sa pogledom na zaliv Toroneos, a udaljen je od Soluna 107 km. Kombinacija zelenila, mirisa borovine i tirkizno plave boje Egejskog mora će, svakako, doprineti da vaš odmor bude kao iz snova. Osim toga, Pefkohori krase i prelepa crkva, stari trg, uzane uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža, osvetljeno šetalište pored mora, koje će već sa prvim večernim satima potpuno promeniti izgled. Tada postaje centar svih zbivanja, a tome doprinose i brojne taverne, riblji restorani, picerije i barovi. 

Cijene u tabeli su izražene u EUR po osobi na bazi 7 ili10 noćenja - paket aranžman (prevoz + smještaj + osiguranje), izuzev smjena označenih * , koje se odnose na smještaj (prevoz i osiguranje - gratis)
 

AUTOBUSKI PREVOZ:  Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 20:00h, iz Novog Sada - parking hotela “Sajam” u 18:00h - doplata 20 eur,  iz Čačka – parking železničke stanice - doplata 20 eur, 
Povratak je posljednjeg dana boravka sa dogovorenog mjesta, u 17:00h iz Pefkohorija, u 17:15h iz Haniotija u 17:30h iz Polihrona po lokalnom vremenu.
U slučaju spajanja smjena cijena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, izuzev smjena označenih sa *.
Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vrijeme polaska autobusa.

SOPSTVENI PREVOZ:  Cijena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, izuzev smjena označenih sa *.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa iz Beograda u 20:00h sa parkinga preko puta „Buvlje bijace“, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 00:30 pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak u mjesto odredišta u prijepodnevnim satima i smještaj u izabrane objekte (najranije do 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napuštanje apartmana oko 09:00. Slobodno vrijeme do polaska. Sakupljanje putnika u vrijeme dogovoreno unaprijed, iz Pefkohorija u 17:00h, iz Hanijotija u 17:15h, iz Polihrona u 17:30h. Polazak za Beograd.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Halkidiki–Beograd,  smjestaj na bazi 7 ili 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim/trokrevetnim i četvorokrevetnim studijim/apartmanima, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Prevoz do Beograda, međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na autobuskom i sopstvenom prevozu, fakultativne izlete, individualne troškove.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:  
- Plaćanje je isključivo u KM protivvrijednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.
- 30% od cijene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska
- platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)
- rate: putem šoping kartice Nove Banke

POPUSTI I DOPLATE: 
Dijete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sjedište u autobusu, dijete od 2-7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 45 eur i ima svoje mjesto u autobusu, djeca od 2-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz). Doplata za 1/1 – 70 % od cijene aranžmana. Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dijete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cijenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

NAPOMENE:
 - mogućnost dolaska minibusa na adresu uz doplatu 
- svi putnici državljani BiH koji posjeduju nove biometrijske pasoše, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Putnici koji nisu državljani BiH u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. 
- putnici sami snose odgovornost  za  lična  i putna dokumenta i njihovu validnost.
- maloljetnoj djeci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati ovjerenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoljetnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti ovjerena u sudu ili opštini.
- promjena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je na 5 dana. 
- objekti nisu opremljeni higijenskim sredstvima.

OPIS VILA:

- “PEPI” – se nalazi u Polihronu, na 270m od plaže. Raspolaže 1/3 studijima (francuski ležaj + sofa), 1/3 apartmanima (2 singl ležaja u spavaćoj sobi + singl u ležaj u kuhinji) i 1/4 apartmanima (francuski ležaj + 2 singl ležaja ili 4 singl ležaja). Svi studiji i apartmani su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom ili verandom, besplatnim wi-fi internetom, tv i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu, plaća se na licu mjesta). Vila posjeduje prelijepo dvorište.

- “NATALI” – se nalazi u Polihronu, na 150m od plaže. Raspolaže 1/2+2 apartmanima (dva manja francuska ležaja) i 1/3 apartmanima (francuski ležaj + singl ležaj). Svi apartmani su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, besplatnim wi-fi internetom, tv i klima uređajem (korišćenje u julu i avgustu uključeno u cijenu, u maju, junu i septembru se doplaćuje 5 eur po danu). Vila posjeduje parking.

- HOTEL „TROPICAL“ 3* www.hoteltropical.gr - se nalazi u Haniotiju, u izuzetno lijepom okruženju, na 120m od centra i 300m od plaže. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj). Svi studiji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, fenom, terasom, wi-fi internet (doplata za korišćenje 2 eur po danu), tv i klima uređajem (korišćenje uključeno u cijenu). Sadržaj hotela: prelijepo dvorište, veliki bazen sa djelom za djecu, suncobrane i ležaljke, recepciju, lobi bar, restoran, lift, mogućnost parkiranja.

- “MARIA MAGDA” – se nalazi na samom ulazu u Pefkohori, na 150m od plaže. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj). Svi studiji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu, plaća se na licu mjesta). Vila posjeduje parking.

- HOTEL „PETRIDIS“ www.hotelpetridis.com – se nalazi na ulasku u Pefkohori, na 300m od plaže i centra mjesta. Hotel apartmanskog tipa raspolaže 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj ili 3 singl ležaja). Svi studiji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, besplatnim wi-fi internetom u lobiju, tv i klima uređajem (korišćenje u julu i avgustu uključeno u cijenu, u maju, junu i septembru se doplaćuje 3 eur po danu). Hotel  ima izuzetno uređeno dvorište sa puno zelenila, bazen sa ležaljkama, restoran grčke i internacionalne kuhinje, tv salu, sto za bilijar... Vila posjeduje parking.

Ovaj program je radjen na bazi minimum 35 prijavljenih putnika. U slucaju promjena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cijena, izmjene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana prije pocetka putovanja. Cijena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promjeni.  Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja T.A."TAVOR".