"Thalassa hotel" - Edipsos

Ostrvo Evia (Euboea) je jedan od najljepših i najimpresivnijih ostrva u Grčkoj, drugi po veličini, odmah iza Krita. Ostrvo Evia je savršena kombinacija planine i mora , bogatih pejzaža i nadarene prirode . To je destinacija gdje možete uživati ​​u odmoru i ljetovanju tokom cijele godine . Svaka sezona u Eviji donosi nove boje pejzaža , krajolika i ukusa - savršena poslastica za Vaša čula.
Regiju Sjevera Evije mnogi smatraju najboljim dijelom ovog čarobnog ostrva. Bogastvo i luksuz prirode i vegetacije, prekrasne obale i prekrasne plaža čine ovu regiju privlačnom svakom posjetiocu Evie.

Smješten u mirnoj uvali u podnožju brda zelene planine Telethrion, je poznati grad Edipsos (Aidipsosa) , koji je poznat širom Grčke i ostatku svijeta po prirodnim banjama koje se nalaze ovdje i izvorima termalne vode, koje imaju blagotvorno sposobnosti za ljudsko zdravlje.Prirodna svojstva spa i vode su dobro poznati , a grad je onaj koji privlači veliki broj posjetilaca koji dolaze u Eviju u terapeutske svrhe i praznike čistog opuštanja.

"Thalassa Hotel" je novoizgrađeni hotel koji se nalazi se na odličnoj lokaciji u Edipsosu, tik do mora i s ponosom Vam nudimo divan izbor kvalitetnog i udobnog smještaja za Vaš odmor u Eviji. Hotel ima 65 soba na raspolaganju, termalni bazen, koji ima dosta hidromasažnih funkcija. Osim toga, u hotelu postoje bar na plaži, restoran, kafe prodavnica i pizzeria. Na kraju, hotel nudi zabavni program uz Grčki živu muziku noći s lokalnim bandovima. Sve sobe imaju refregirator, klima -uređaj, fen za kosu, SAT TV, sef, kupatilo i balkon s ​​pogledom na more. Hotel nudi sve sadržaje koji moderan putnik očekuje , kao i jedinstvenu i prijateljsku uslugu , vodeći računa da gostima bude opušteno i ugodno s nama .

Dolazak do Thalassa Hotel je vrlo jednostavan. Iz Soluna i Sjeverne Grčke , autoputem Solun- Atina . Nakon 250km , stići ćete u lučki grad Glifa, odakle se trajektom prelazi do Agiokamposa i onda do Edipsosa (10 km) .

Geografski položaj Thalassa Hotela nudi zaista spektakularan pogled na more koje se proteže između centralne Grčke i Evije.

Hotel radi tokom cijele godine , tako da svaki put kad planirate putovati u Eviju i Edipsos , možete biti sigurni da ćemo biti ovdje , čekamo da Vam ponudimo iskrenu i toplu dobrodošlicu .

Cijena: 

od 15.07 - 30.08.2017 - 24 EUR, noćenje sa doručkom (švedski sto sa bogatim izborom)
od 04.07 - 15.07.2017 - 22 EUR, ND
od 20.06 - 04.07.2017 - 18 EUR, ND

U cijenu uključeno korištenje termalnog bazena