Hotel "Bečići" Bečići

Hotel “Bečići”2* – bivši Naftagas

 Bečići su smešteni dva kilometra južno od Budve, sa kojom je povezana šetalištem. Plaža, dugačka 2000 metara je u Parizu 1936. godine dobila "Grand Prix" kao najlepša plaža u Evropi. Sa 220 sunčanih dana u godini i blagom mediteranskom klimom ona pruža prijatan boravak i odmor svakom gostu tokom cijele godine, kao i idealno mjesto za porodično ljetovanje. Na plaži vas očekuju brodići za izlet do Budve, Svetog Stefana i malog ostrva Školj koje svojim izgledom i usamljenošću na pučini mami poglede i izaziva radoznalost kupača.

Hotel „Bečići“2*- se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja zauzima centralno mesto na plaži u Bečićima, 4 km udaljen od Budve. Okružen zelenilom, hotel je idealan za porodični odmor. Hotel ima 97 soba i 5 apartmana. Svaka soba ima klimu, frižider, kablovsku TV i telefon. U sklopu hotela se nalazI: restoran, fitnes centar, tereni za odbojku, fudbal, košarku, rukomet, mini golf, bilijar, stoni tenis, parking, dečije igralište sa klackalicama, toboganima i penjalicama. Besplatni program animacije nudi zanimljive i raznovrsne aktivnosti za djecu i odrasle, počinje u 09:00 i traje sve do kasnih večernjih sati. Ishrana je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

Cijene u tabeli su izražene u EUR po osobi na bazi 9 polupansiona za sezonu 2018

NAPOMENA: PUTNICI SU U OBAVEZI DA SE PRILIKOM REZERVACIJE OPREDIJELE ZA ODREĐEN TIP SMJEŠTAJA ( SOBE SA TERASOM / POGLED MORE / POGLED PARK) I NE POSTOJI MOGUĆNOST NAKNADNIH IZMJENA !!!

Aranžman obuhvata:

  • Smještaj u hotelu “Bečići” na bazi 9 polupansiona (doručak i večera – švedski sto),
  • Organizacija aranžmana.

Aranžman ne obuhvata:

  • Boravišnu taksu i osiguranje (plaća se na licu mjesta - 1.3 EUR po osobi za jedan dan),
  • Individualne troškove.

Uslovi plaćanja: Plaćanje je isključivo u KM protivvrijednosti po prodajnom kursu poslovne banke, na dan uplate. Način plaćanja: 30% od cijene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana prije polaska, ili od 3 do 12 rata putem platnom Visa Classic karticom Nove Banke.

Popusti za djecu:

  • dijete do 2 god. – gratis u zajedničkom ležaju i nema ishranu
  • dijete od 2-12 godina u zajedničkom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%
  • prvo dijete od 2-12 god. u sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%, drugo dijete od 2-12 god. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 50%
  • Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dijete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cijenu smeštaja.