Studio - apartmani "LARA - S" Dobre vode


Na 8 km. od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa peščanom plažom“Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode I velikoj prisutnosti sumpora spada u plaže I kategorije (dužine 480m, prosečne širine 29 m). Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak sunca i prelepu boju mora po čemu je ona posebno poznata. Dobre Vode se jos nazivaju I  ”vazdušna banja “ zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i drugih respiratornih oboljenja. Dobre Vode su najveće turističko mesto u ovom dijelu crnogorskog primorja. Idealne su za odmor , pogotovu porodica sa djecom. Medjutim, ni mladja populacija nece ostati ravnodusna, jer ima lokala i diskoteka za izuzetan nocni provod.

 Plaža Veliki Pijesak gde se nalaze studio-apartmani “LARA-S”je veoma posjećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafiterije, poslastičarne, noćni klubovi kao i mini marketi. Pored slobodnog dijela plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i spasilačkom službom. Plažu svakodnevno posećuju turistički brodići kojima možete obići i udaljenije plaže crnogorskog primorja kao i razna ostrva.
 “LARA-S” je novoizgrađeni objekat, kategorizcije sa 3*-po međunarodnim standardima, posjeduje 1/2, 1/3, ¼ studio-apartmane. Svaki posjeduje sopstveno kupatilo, mini kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu), klimu, TV(satelitski program) i većina ima pogled ka moru. Moderno opremljeni i udobni studio-apartmani pružaju potpuni konfor i udobnost turistima. Posjeduju sopstvene rezervoare tako da garantujemo stalnu prisutnost vode.
Studio-apartmani “LARA-S” udaljeni su 130 m. od mora, tj.plaže Veliki Pjesak u Dobrim Vodama.

Cijene su date po studiu dnevno /na bazi noćenja/ izražene u Eur

 (smjene u cjenovniku su istaknute na 10 noći)

  • Doplata za klimu - 2.00e po studiu dnevno
  • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cijenu - plaćaju se na recepciji dnevno po osobi:
    Djeca do 12g.- 0.50e ,od 12 - 18g.- 0.85e, odrasli 1.20e

 Ulazak u studio od 12.00h a izlazak iz studia do 9.00h zadnjeg dana