HOTEL " NEBOJŠA" JAHORINA

 

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini, na njenom najsunčanijem dijelu i nadmorskoj visini od 1600m, nalazi se novoizgradjeni hotel „Nebojša“. Hotel raspolaže sa 26 moderno opremljenih soba i 4 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, tv, sat. program, direktnu telefonsku liniju. Udobni ambijent restorana kapaciteta 80 mjesta, idealno je mjesto za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. U sklopu hotela se nalazi i konferencijski salon, kapaciteta 90 mjesta sa kompletnom pratećom opremom za održavanje seminara, promocija i poslovnih sastanaka. Zimska bašta je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova „mala oaza“, gdje se gosti prepuštaju čarima planinske ljepotice, naročito kada sunčevi zraci bacaju svoju svjetlost na staze prekrivene bijelim sniježnim pokrivačem. Staza i lift za početnike se nalaze odmah pored hotela, a usluge ski rentala, ski servisa, te profesionalni učitelji skijanja su Vam u svakom trenutku na raspolaganju. Sauna i salon za masažu samo su neki od dodatnih sadržaja i usluga hotela „Nebojša“.

Cijene su na bazi polupansiona (doručak i večera sa bife stola) po osobi i danu.

1 EUR=1.95583 KM  NAPOMENA:bife sto se postavlja za 15 odraslih osoba  i više.

  • U cijenu nije uračunata BTO u iznosu od 2.50 KM ( 1,27 Eur) po osobi i danu, djeca do 12 godina su oslobođena plaćanja boravišne takse, osiguranje se naplaćuje 0,50 KM (0,25 Eur) dnevno.     
  • Doplata Novogodišnje večeri  iznosi 80,00 KM (40,90 Eur) za odrasle i 35,00 KM ( 17,89 Eur) za djecu do 15 godina, i obavezna je u aranžmanu
  • Djeca do 6 godina, ako koriste ležaj roditelja, boravak je GRATIS. Ukoliko djeca do 6 godina koriste poseban ležej,  plaćaju 50% od redovne cijene
  • Djeca od 6 do 12 godina, imaju popust 50 % (poseban ležaj)
  • Dnevni boravak 60.00 KM ( 30,67 Eur) –za DVIJE OSOBE
  • Ski lift hotela „NEBOJŠA“ -  dnevna karta 10.00 KM za djecu do 15 godina, 15 KM za odrasle, djeca do 12 god. GRATIS  (za goste hotela)
  • Popust na treći, četvrti i peti ležaj 20% (u višekrevetnim sobama, trokrevetnim, četvorokrevetnim i porodičnim sobama)
  • Korišćenje saune je uključeno u cijenu. Ukoliko se dvokrevetna soba koristi kao jednokrevetna, cijena se uvećava za 50%,
  • Prilikom vršenja uplate HOTEL NE SNOSI TROŠKOVE BANKARSKE PROVIZIJE
  • Za sve ostale uslove, primjenjivaće se  uobičajene uzeanse u turizmu i ugostiteljstvu. Hotel zadržava pravo promjene cijena. 

„Dječija nedelja“ u  terminima:  03.01.2016. do 17.01.2016.
Posebni popusti važe samo za aranžmane od 6 i 7 noći te za djecu uzrasta od 6 do 12 godina, koja su u pratnji dvije odrasle osobe. Djeca do 6 godina na zajedničkom ležaju imaju boravak gratis.
6. noći aranžman: 1.dijete 50% popust; 2.dijete 70% popust 3.dijete GRATIS
7. noći aranžman: 1.dijete 50% popust; 2.dijete GRATIS 3.dijete GRATIS
Kao i prethodnih godina organizujemo dodatnu zabavu za djecu tokom ovog perioda: jezičke radionice, društvene igre, noćnu zabava na snijegu, takmičenje mladi talenti - pjesma, gluma, recitacija, vic i ples, te bioskop i noćno sankanje...

Molimo cijenjene goste da obrate pažnju  na uslove  koji se odnose na avansne uplate, jer menadžment neće uzimati u obzir nedostatak snijega kao valjan razlog za pomjeranje rezervacije i prenos sredstava za drugi period.
Ukoliko dođe do prijevremenog odlaska (sa izuzetkom smrti ili bolesti člana uže porodice) pored iskorištenog dijela aranžmana obračunava se 30 % od neiskorištenog aranžmana. Hotel ne uvažava loše vrijeme, nedostatak snijega i slične situacije kao razlog prijevremenog odlaska.